این میوه، کوچک و شیرین است که دو دانه درون خود دارد. عناب خشک بافتی سفت و جویدنی و طعمی شبیه به خرما دارد. طعم عناب خام شیرین و مانند سیب است و میتوان آن را به عنوان میان وعده استفاده کرد. عناب خشک نیز معمولاً برای استفاده در دسرها یا خوردن به تنهایی فروخته میشود.
بنابراین در صورت مصرف داروهای خاص در مورد خوردن یا نخوردن عناب و طریقه مصرف عناب خشک مشورت کنید.
نقش تغذیه مناسب در سلامتی و کیفیت زندگی افراد بر هیچکس پوشیده نیست. با مصرف مواد غذایی مقوی و سرشار از فواید میتوانیم از بسیاری از امراض و مشکلات جلوگیری کنیم. یکی از مواد غذایی که دارای خواص فراوانی میباشد، عناب است.
انتخابی رویایی: با این ۲۸ مدل ماکسی الیزه زنانه توی تموم مهمونی ها بدرخش
مصرف دمنوش عناب میتواند منجر به یک خواب آرام و عمیق شود.
یکی از خواص بینظیر عناب، خواب راحت است. شما میتوانید با مصرف عناب، به خوبی مشکل نخوابیدن خودتان را حل کنید، زیرا این میوه دارای خاصیت آرامشبخشی بسیار بینظیری است که باعث آرامش خیال شما میگردد.
به جز خواص عناب برای سرماخوردگی، از خواص عناب خشک برای سرفه نیز باید بهره برد. میوه عناب حاوی آنزیم خاصی به نام بروملین است که ترشح خلط و مخاط را کاهش میدهد. بنابراین، به پاکسازی مسیرهای تنفسی و حفرههای سینوسی کمک میکند.
بخشی از بررسیها نشان دادند که پلی ساکاریدها، شکرطبیعی با اجزایی از آنتی اکسیدان، ممکن است باعث مهار رادیکالهای آزاد شوند. سلولهای آسیب رسان را مهار و التهاب را کم کنند.
بسیاری از مطالعات گزارش دادهاند که عناب دارای ویژگی ضد باکتریایی در برابر باکتریهای گرم مثبت (گروهی از باکتریها) است.
میوه عناب سرشار از انواع آنتیاکسیدانها و مواد معدنی ضروری است که در کنار هم در تقویت پاسخ ایمنی بدن مفید هستند.
از عناب میتوان به روشهای مختلف استفاده کرد: آبنباتهای طعمدار، بهصورت شربت، خواص چای سبز و عناب بهصورت طعمدهنده و اسانس درون انواع چای و دمنوش و کیک و.
عصاره عناب سرشار از فنولیک است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد. این بدان معناست که آنزیم های آنتی اکسیدانی موجود در عناب با سرعت بیشتری برای خلاص شدن از شر رادیکال های آزاد و کاهش خطر سرطان کار می کنند.
بنابراین یکی از مهمترین خواص عناب خشک برای کلیه کمک به دفع سنگ کلیه از طریق افزایش میزان ادرار در فرد است.
وقتی درباره خواص عناب خشک شده برای کودکان از متخصصین سوال میشود به تاثیر آن در بهبود و تقویت بافت استخوانی اشاره میشود، زیرا عناب سرشار از کلسیم و فسفر است.